Over Ons

Freal werd opgericht in 1997 door Gerry Alentijns. De onderneming heeft zijn naam dus niet gestolen. Freal is namelijk een samenvoeging van FREeswerken en ALentijns. 

Door het toenemend succes en de groeiende vraag van klanten werd de initiële locatie al snel te klein. Een nieuwe, grotere vestiging in het bedrijvenpark van Brustem werd daarom in 2005 geopend. Door de jaren heen groeide Freal uit tot één van de meest kwalitatieve metaalbewerkingsbedrijven in Vlaanderen. 

Innoveren

We blijven ambitieus en willen steeds innoveren en verbeteren. Daarom zijn we continu up-to-date over de nieuwe technologische ontwikkelingen én krijgt elke werknemer voldoende tijd en ruimte om zijn eigen kundigheid te verbeteren. Zo kunnen we onze krachten en kennis dagelijks bundelen en onze klanten steeds het beste aanbieden.

 

Sectoren

Om de kwaliteit van onze diensten continu te optimaliseren, investeren we op regelmatige basis in ons machinepark. Hierdoor kunnen we een ruim aantal technieken probleemloos toepassen op verschillende onderdelen. De twee hallen van ons machinepark zijn samen maar liefst 2000m² groot. Er zijn vijf moderne draaibanken, zeven freesmachines, drie draadvonkers, twee zinkvonkers, drie slijpmachines, drie zaagmachines en één meetbank. Dit uitgebreid machinepark gecombineerd met 260m² burelen zorgt ervoor dat we u altijd snel verder kunnen helpen.